Welkom op Domaine Du Pioch

Midden in het natuurpark Parc Naturel du Haut Languedoc.

Domaine Du Pioch

Een gebied waar behalve ons eigen meer van 1 ha, ook nog drie grote stuwmeren zijn , die een bezoek aan ons  paradijs meer dan waard maken:

Onze filosofie daarbij is dat wij ons niet mee laten slepen door de waan van de dag, maar constant  werken aan het ontwikkelen van een echte camping zonder vaste standplaatsen. Een uitzicht om nooit meer te vergeten en een nieuw toiletgebouw met overal warm/koud stromend water en een ruime voorziening voorrolstoelgebruikers.

Omdat we niet te klagen hebben aan ruimte, ons domain bestaat uit 46 hectare, hebben we op een apart terrein een aantal gites gebouwd, zodat de kampeerders en huurders elkaar niet in de weg lopen.

Facebook Le Pioch

Naast het varen en zwemmen in ons meer, laten we hier in het voorjaar ook forellen los die talrijke vissers aantrekken. Als dit meer te klein is, zijn er in de directe omgeving nog drie andere fantastische meren waar alle watersportmogelijkheden aanwezig zijn.

Vanaf ons domein zijn diverse wandelingen uitgezet, maar is het ook mogelijk om, iets verder weg , de  Mouflons te ontdekken.
's Morgens is de bakker blij ons te zien. Dan nemen we ook brood mee voor iedereen die dat wil. U kunt dus lekker uitslapen en zo blijft het lekker rustig op de camping.

In ons winkeltje hebben we de vergeten zaken op voorraad maar ook alle informatie over de omgeving. 

Fameus zijn de eigengemaakte jams en lamsvlees, evenals het biologische rundvlees van een buurman.
Heeft u een avond geen zin om zelf te koken dan koken  wij  voor u. U kunt dat afhalen of in ons restaurant verorberen.
Met uw wensen daarbij wordt graag rekening gehouden
Vergeet niet de andere pagina’s aan te klikken voor nog meer info.